Expertise

Woningbouw

Bunschoten, Achterste Kamp

Apeldoorn, Eikepagelaan

Apeldoorn, Bakershoeve

Hattem, Assenrade

Nikkels bouwt, verbouwt, renoveert en ontwikkelt uiteenlopende bouwprojecten. Dat doen we voor een groot aantal vaste opdrachtgevers zoals projectontwikkelaars, bedrijven, beleggers en particulieren. Een aanzienlijk deel van de opdrachten komt voort uit eigen ontwikkeling.

Kwaliteit

We stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze woningen. Onze vakmensen op de bouw zijn goed opgeleid en worden voortdurend bijgeschoold. Ten opzichte van het landelijke gemiddelde scoren we uitstekend als het gaat om het aantal opleverpunten per woning. En daar zijn we best trots op! Bovendien houden we scherp toezicht op een veilige werkomgeving en investeren we in modern materiaal. Ook nemen we onze verantwoordelijkheid naar de omgeving en toekomstige generaties. Duurzaam bouwen en maatschappelijke betrokkenheid zijn vaste onderdelen in onze bedrijfsvoering.

Alle expertise in huis

Bij Nikkels hebben we veel verstand van bouwen. Daarnaast adviseren we over zaken die voor gebruikers relevant zijn. Bijvoorbeeld over onderhoud. Of over de functionaliteit en de toekomstbestendigheid van ruimtes. Al deze kennis hebben we in zelf in huis. Ook op het gebied van duurzaamheid. Zo hebben we bijvoorbeeld gecertificeerde EPA-adviseurs in dienst. Wij vinden echter dat duurzaamheid verder gaat dan het afgeven van een EPA-certificaat. Bij ons krijgt u transparante berekeningen en betrouwbare adviezen zodat u zelf keuzes kunt maken als het gaat om systemen en kosten.

Design & Build

Woningcorporaties en beleggers kiezen steeds vaker voor een design & build- project, waarbij de traditionele architecten- en aannemersrol worden samengevoegd. We nemen de verantwoordelijkheid voor het ontwerp en de realisatie van het project. Dat betekent een optimale samenwerking als het gaat om creativiteit en uitvoering. Het resultaat is een project dat voldoet aan uw wensen en dat past binnen uw budget en planning.

 

 

 

 

Bekijk onze woningbouw projecten

40 sociale huurwoningen

Barneveld

Julianaplein Barneveld - Nikkels

Woningbouw

In ontwikkeling

Bekijk project

Mooi werk?
Neem contact op!

info@nikkels.nl

(0571) 27 78 00

Contactpagina

19 huurwoningen het Vizier

Deventer

Impressie 3

Woningbouw

In ontwikkeling

Bekijk project