• Groepsfoto Bouwbedrijf Nikkels 2018

Mooi werk

Over Nikkels

Nikkels is een veelzijdig en innovatief familiebedrijf met ongeveer 150 medewerkers. We werken voor en samen met een groot aantal vaste opdrachtgevers zoals woningbouwverenigingen, projectontwikkelaars, bedrijven, beleggers en zorgorganisaties. Daarnaast genereren we een aanzienlijk deel van de opdrachten uit onze eigen projectontwikkeling.

Onze mensen

Wij zijn een compacte organisatie met een platte structuur. Veel van onze medewerkers werken dagelijks op de bouw aan nieuwbouw- en renovatieprojecten. Ongeveer een derde van onze mensen werkt op kantoor in Twello. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich permanent blijven ontwikkelen. Daarom besteden we veel aandacht aan begeleiding en scholing. Een groot deel van de medewerkers stroomt na een opleiding door naar andere functies binnen ons bedrijf. Zo werken we aan de kwaliteit van onze mensen en de kwaliteit van uw bouwproject.

Samenwerking met vaste partners

We werken graag samen met een vaste groep professionals, veelal in een bouwteam. Om knelpunten op tijd te signaleren en op te lossen, zijn we bij voorkeur al in een vroeg stadium bij een project betrokken. Zo maakt u als opdrachtgever optimaal gebruik van onze kennis en expertise.

Kwaliteit en certificeringen

Nikkels staat voor het leveren van kwaliteit. We sturen sterk op onze bedrijfsprocessen en vinden het belangrijk dat dit veilig en verantwoord gebeurt. Oog voor mens en milieu zit in onze bedrijfsvoering verweven. Nikkels is gecertificeerd op de volgende gebieden:

  • ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018