Werken bij Nikkels

Nikkels is een middelgroot en modern familiebedrijf met ongeveer 150 medewerkers. We hebben een platte organisatie en een informele werksfeer. Zowel op de bouw als op kantoor. We zijn ons ervan bewust dat we alleen met elkaar tot grote dingen in staat zijn. Of je nu timmerman bent, werkvoorbereider of administratief medewerker, een Nikkels’ medewerker is betrokken en actief en heeft passie voor zijn vak. Past dit bij jou? Bekijk dan onze actuele vacatures. Wie weet hoor jij binnenkort ook bij onze ‘Nikkels familie’.

Onze collega’s laten je graag zien wat werken bij Nikkels betekent in onderstaande video.

Ontwikkeling

Als je bij ons komt werken investeren we graag in een langdurige arbeidsrelatie. We besteden daarom veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling. Periodiek gaan we met elkaar in gesprek over je loopbaan en we maken samen opleidingsplannen. Hierdoor blijft de kwaliteit van onze medewerkers op een hoog niveau. Door het volgen van specifieke opleidingen stromen collega’s veelal door naar andere functies binnen het bedrijf.

Bedrijfsregelingen

Onze medewerkers vallen onder de CAO voor de Bouwnijverheid. Wij bieden een prima arbeidsvoorwaardenpakket. Daarnaast kent Nikkels eigen bedrijfsregelingen zoals een collectieve ziektekostenverzekering.

Balans werk en privé

Bij Nikkels hebben wij oog voor het welzijn van onze medewerkers. Het waarborgen van veiligheid in het werk staat voorop. Maar ook werksfeer, werkdruk en de persoonlijke situatie van onze medewerkers hebben onze aandacht. Daarnaast bieden wij mogelijkheden om je arbeidsduur of werktijden aan te passen aan je persoonlijke situatie. Want duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers vinden we belangrijk. Wist je dat medewerkers gemiddeld ruim 15 jaar bij ons werken? Ook een 25-jarig en 40-jarig jubileum is bij Nikkels niet ongewoon.

Een loopbaan bij Nikkels?

Ben je op zoek naar een bedrijf dat ruimte biedt om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen? Dan komen wij graag met je in contact. Vertel ons wat jouw competenties zijn en waar je naar op zoek bent. Wat vind jij belangrijk in je werk en wat verwacht je van ons? Bij Nikkels kennen we namelijk geen voorgeschreven loopbaanpaden. Die vullen we liever samen in, afgestemd op jouw persoonlijke kwaliteiten en wensen.

Ben je geïnteresseerd in een loopbaan bij Nikkels? E-mail je motivatie en cv dan naar Bente Kettering, operationeel directeur via p-o@nikkels.nl. Als we een match hebben en op korte termijn mogelijkheden zien, dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek.

Stage

We bieden studenten met een onder andere bouwtechnische opleiding verschillende stageplaatsen aan op MBO- en HBO-niveau. Wij zorgen voor een praktijkgerichte werkplek en een ervaren collega die jou tijdens je stageperiode begeleidt. Je kunt rekenen op een prima stagevergoeding. Ook als je wilt afstuderen kun je bij ons terecht. Wij hebben zelf regelmatig afstudeeronderwerpen, maar je kunt ook contact met ons opnemen als je zelf een goed idee hebt voor jouw afstudeerscriptie. Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou!

Mooi werk?
Neem contact op!

info@nikkels.nl

(0571) 27 78 00

Contactpagina