14 woningen Schoneveld fase 2

Laren

14 woningen Schoneveld fase 2

14 woningen Schoneveld fase 2

14 woningen Schoneveld fase 2

achterkant blok 1

achterkant blok 2

blok 1 begane grond

blok 2 begane grond

blok 3 fundering

bouwput

In de wijk Schoneveld in Laren bouwt Nikkels in opdracht van BPD Ontwikkeling 10 eengezinswoningen en 4 multifunctionele woningen.

Eengezinswoningen

Wie een huis koopt in het plan Schoneveld, krijgt een ruime eengezinswoning. De woningen worden standaard opgeleverd met 3 slaapkamers en een 2e verdieping die te bereiken is met een vaste trap. Hierdoor is eenvoudig een 4e slaapkamer of werkkamer te maken. Op de 2e verdieping bevindt zich ook de aansluiting voor de wasmachine. De open keuken is gesitueerd aan de straatzijde. Vanuit de lichte living kijken bewoners uit op de diepe achtertuin, die gelegen is op het zuiden.

Modern en fris design
De buitenzijde van de woning krijgt een fraaie uitstraling dankzij de rode- en bruine gevelstenen en de keramische dakpannen. Ook heeft de woning standaard een berging in de achtertuin. Alle woningen worden voorzien van een erfafscheiding naar de openbare ruimte en krijgen een poort.

Energiezuinig en betaalbaar
De woningen worden gebouwd met energiebesparende materialen. Zo zijn alle woningen uitstekend geïsoleerd, waardoor bewoners flink kunt besparen op de energiekosten. Kortom; een fijne, betaalbare woning op een mooie woonlocatie in Laren!

Multifunctionele woningen

Met een slaap- en badkamer op de begane grond zijn deze woningen toekomstbestendig en daarom ideaal voor senioren. Via een schuifdeur stappen bewoners vanuit een ruime slaapkamer de badkamer in, die voorzien is van een toilet en douche.  Op de begane grond bevinden zich de woonkamer, keuken, bijkeuken, hal en een tweede toilet. De fiets krijgt een plekje in de houten buitenberging.

Met een vaste trap bereikt men via de overloop een tweede slaapkamer, die standaard wordt opgeleverd met een dakraam. Het is mogelijk om een derde slaapkamer en badkamer te realiseren aan de zijde van de dakopbouw, die voorzien is van dubbele openslaande deuren en een frans balkon. De woningen worden gebouwd op ruime kavels met oog voor degelijk materiaalgebruik waaronder metselwerk, keramische dakpannen en een zinken hemelwaterafvoer.

Groen in de wijk
Schoneveld wordt een groene wijk. Er komen parkjes, bomen en plantsoenen. En langs de rand van het plan wordt een groenstrook aangelegd met hagen en diverse soorten bomen. De groenstrook wordt ongeveer 8 meter breed. Dat versterkt het landelijke karakter van het gebied.

Andere woningbouw projecten