30 huurwoningen Fliertbuurt

Twello

schets 30 huurwoningen

schets 30 huurwoningen

De Schaker: wonen midden in de natuur
Uitgestrekte weilanden vol koeien en gewassen, dik beboste landgoederen met prachtige landhuizen. Wonen in De Schaker in Twello betekent het spannende en afwisselende landschap écht beleven: de balans tussen wonen en ruimte voor de natuur wordt optimaal bewaakt. Maak een wandeling door de lange lanen en bewonder de vergezichten. Of nestel je in je tuin, hoor niets anders dan de vogels en geniet.
Duurzaam wonen
In de groene en kindvriendelijke nieuwbouwwijk De Schaker ontstaan meerdere buurten met elk hun eigen karakter; waaronder de Fliertbuurt (woningen in voorbereiding) en De Hoffelijkheid (woningen verkocht). Elke buurt heeft zijn eigen uitstraling en unieke kenmerken, maar er zijn ook overeenkomsten. Duurzaamheid en verantwoord omgaan met energie spelen bijvoorbeeld een belangrijke rol, net als de verbinding met de natuur.
Landelijke, dorpse setting
Alle woonbuurten in De Schaker passen straks mooi in het bestaande agrarische landschap langs het Fliertdal. Zo ontstaat als vanzelf een dorps-landelijke setting met een gemoedelijke sfeer. Tel daar de nabijheid van de dagelijkse voorzieningen in Twello én de gunstige ligging ten opzichte van Deventer bij op en je kunt je geen idealer plaatje voorstellen. Kies jij ook voor deze prachtige nieuwbouw in Twello?

Andere woningbouw projecten

40 sociale huurwoningen

Barneveld

Julianaplein Barneveld - Nikkels

Woningbouw

In ontwikkeling

Bekijk project

19 huurwoningen het Vizier

Deventer

Impressie 3

Woningbouw

In ontwikkeling

Bekijk project

83 huurwoningen, – appartementen en koopwoningen de Venen

Deventer

P2017059 straabeeld 4 high

Woningbouw

In ontwikkeling

Bekijk project