Mooie en realiseerbare plannen

Projectontwikkeling

Nikkels is naast bouwbedrijf ook projectontwikkelaar. We werken veel samen met andere ontwikkelaars, maar zijn zelf ook initiatiefnemer. Nikkels Projecten ontwikkelt vooral woningbouwprojecten en zorglocaties in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen en de omliggende gemeenten. We zijn betrokken, spelen goed in op lokale behoeften en kennen de markt. En wat we ontwikkelen, bouwen we zelf.

Mooie en realiseerbare plannen maken

Er komt veel kijken bij de (her)ontwikkeling van  woningen of gebouwen. Het aankopen van grond, overleg met gemeenten, inschakelen van een architect en gesprekken met omwonenden zijn intensieve trajecten. Met onze ervaring en persoonlijke aanpak komt uw project soepel tot stand. Onze focus ligt op kwaliteit. Zowel in het proces, het product als de woonomgeving. Van planvisie, sloop, sanering, bouwrijp maken, infrastructuur tot realisatie. We werken samen met ervaren architecten, stedenbouwkundigen en adviseurs om mooie en realiseerbare plannen te maken. Want mooie dingen maken, daar houden we van. Daarin zijn we ambitieus, transparant, kundig en betrouwbaar.

Design & Build

Maximale afstemming tussen het ontwerp en bouw vindt u in design & build projecten, waarbij de gebruikelijke architecten- en aannemersrol worden samengevoegd. We nemen de verantwoordelijkheid voor het ontwerp, de haalbaarheid, kwaliteit en de realisatie van het project. Dat betekent een optimale samenwerking als het gaat om creativiteit en uitvoering. Het resultaat is een project dat voldoet aan uw uitgangspunten en dat past binnen uw budget en planning. We bouwen huurwoningen, koopwoningen of een combinatie daarvan. Opdrachtgevers van onze design & build projecten zijn voornamelijk woningcorporaties en beleggers.

 

 

Bekijk onze projectontwikkeling projecten

Mooi werk?
Neem contact op!

info@nikkels.nl

(0571) 27 78 00

Contactpagina