Start bouw dagbesteding en servicebureau de Parabool Deventer


Aan de Brederodelaan in Deventer zijn we officieel van start gegaan met de bouw van een nieuwe locatie voor dagbesteding en het servicebureau voor de Parabool. Met de onthulling van het bouwbord op 28 november werd feestelijk stilgestaan bij de start van de bouw!

In aanwezigheid van enkele medewerkers en cliënten vond de feestelijke onthulling van het bouwbord plaats. Het nieuwe gebouw wordt een fijne werkplek voor deelnemers van de dagbesteding van de locaties Kleurmeesters, Industrie, Op Maat en Textiel. Hiernaast krijgt de locatie een kantoorfunctie voor de medewerkers Ambulant KJG en van het Service Bureau. ‘Samenwerken op één locatie is een droom die uitkomt’, aldus André Leferink, directeur van de Parabool. ‘Wij verwachten eind 2024 naar het nieuwe pand te verhuizen’.

Het gebouw krijgt twee bouwlagen met een gebruiksoppervlak van zo’n 1300 m2 per verdieping. Op de benedenverdieping komt de dagbesteding en op de verdieping het servicebureau. Eind november zijn we gestart met het aanbrengen van de boorpalen voor de fundering.

Het project is een samenwerking met bouwteampartners architect Studio Groen + Schild, constructeur WSP en Loohuis Installatietechnieken.


Andere utiliteit projecten