Onze medewerkers

We investeren actief in het opleiden van jonge mensen. Meer dan driekwart van onze medewerkers heeft dan ook via het leerwerktraject voor een vast dienstverband bij Nikkels gekozen. Hierdoor hebben we nu en in de toekomst voldoende, gemotiveerde vakmensen in dienst. Lees hieronder een aantal verhalen van onze medewerkers, die naar volle tevredenheid bij ons werken.

Rudie Haarman 

Van timmerman naar projectleider
“Tijdens mijn MBO Bouwkunde liep ik bij Nikkels stage als timmerman. Dat beviel mij erg goed. Ik heb dan ook eerst vijf jaar als timmerman op de bouw gewerkt voordat ik als werkvoorbereider aan de slag ging. Samen met collega’s heb ik al aan veel mooie projecten een bijdrage geleverd. Sinds 2017 doe ik dat met veel plezier in de functie van projectleider”.

Judith Brouwer

Mijn collega’s zijn goede leermeesters
“Het is alweer 20 jaar geleden dat ik als MEAO-stagiaire bij Nikkels begon. Na mijn stage ben ik bij Nikkels ‘blijven hangen’. Eerst op de administratie, later in een combinatie met receptiewerk. Sinds september 2018 werk ik als kopersbegeleider. Bouwkundige aspecten, administratieve zaken, contact met kopers en werken in AutoCad; ik had dit een jaar geleden niet durven dromen. Om te groeien in mijn functie volg ik opleidingen en daarnaast zijn mijn collega’s uitstekende leermeesters”.

Jeroen Klumpert

Volop kansen en doorgroeimogelijkheden
“Als je ambitie hebt en je laat dit zien, dan biedt Nikkels je volop kansen. En ik spreek uit ervaring: via Bouwstarters volgde ik de opleidingen primair- voortgezet timmerman en assistent uitvoerder. Nikkels was mijn leerbedrijf. Vervolgens ben ik als timmerman bij Nikkels aan de slag gegaan. Ik wilde mij verder ontwikkelen en volgde met succes en ondersteuning van Nikkels de KOB ondernemersopleiding. Ik ben nu uitvoerder/voorman en wil graag doorgroeien tot uitvoerder van nieuwbouw- en renovatieprojecten. Ooit hoop ik projectleider te worden”.

Herjan Wagteveld

Alles is tot in de puntjes geregeld
“Ik werk als timmerman en leermeester bij Nikkels. Omdat ik jaren voor mezelf heb gewerkt, ken ik ook de kant van het ondernemer zijn. Dingen lijken vaak vanzelfsprekend, maar daar komt veel bij kijken. Misschien valt het mij juist daardoor extra op dat alles bij Nikkels tot in de puntjes geregeld is. Zowel op de bouw, werkplaats als op kantoor. Daar heb ik veel waardering voor. Het maakt Nikkels een fijne en betrouwbare werkgever”.