Opleiding Bouwmensen

Ga jij het maken in de bouw? Wij zoeken jongeren die graag de handen uit de mouwen steken! Bij Nikkels kun je een opleiding in de bouw volgen en het vak in de praktijk leren. Hiermee bouw je mee aan een nog mooier Nederland. Wij zijn een erkend leerbedrijf voor de beroepen van timmerman en metselaar.

De leerling staat centraal, wij geven tijd, ruimte en begeleiding om het vak te leren, naar school te gaan en praktijktoetsen uit te voeren. Als leerling word je begeleid door een leermeester. Gelijk aan het werk bij ons? De mogelijkheid bestaat om, na een succesvolle afronding van de opleiding, in dienst te treden bij ons bedrijf.

Een opleidingstraject bij Nikkels wordt verzorgd en geregeld door Bouwmensen Apeldoorn. Wil je je direct aanmelden voor een opleidingstraject of wil je meer informatie?

Neem contact op met Bouwmensen Apeldoorn!

Deze leerlingen gingen jou voor!

Petra wil graag metselaar worden!

Na de kick-start bij Bouwmensen wist Petra het zeker: metselaar wil ze worden! In haar klas zitten maar 3 metselaars in opleiding, 

Ze heeft een enorme drive om te leren en haar leermeester heeft haar al geleerd dat ze zelf vensterbanken kan zetten. Petra: “Metselen leek me erg leuk en het bevalt me heel goed op de bouw bij Nikkels. Ik heb al uitdagend metselwerk gedaan, zoals rollagen.” 

“Met haar 16 jaar is Petra een voorbeeld voor velen, niet bang om aan te pakken en inzet om te werken en leren!” aldus haar leermeester Co. 

 

 

Sava maakt graag iets met z’n handen!

Het is pas z’n tweede week op de bouwplaats van de H-flat in Apeldoorn, maar Sava loopt er al zelfverzekerd rond. Op maandag en dinsdag is hij er te vinden, de rest van de bouw gaat hij naar school bij Bouwmensen. Sava: “Ik wilde graag iets met m’n handen gaan doen, iets maken! Uiteindelijk leek de bouw mij het leukst en nu loop ik hier. Het bevalt me heel goed!” Van Leermeester Remco leert hij de kneepjes van het vak, zoals het plaatsen van een geveldrager in de muur.

 

Milan loopt al z’n hele leven op de bouw

Milan is net 16 geworden en loopt al z’n hele leven op de bouwplaats, vroeger als klein jochie bij z’n opa en later bij z’n oom die een klein aannemersbedrijf heeft. Hij wist dus al vroeg dat hij de bouw in wilde. Na zijn aanmelding voor de opleiding bij Bouwmensen kwam hij terecht bij Nikkels, op het bouwproject Erve Weltevreden in Wilp. 

Milan: “Het project is net van start, dus ik kan hier het hele traject van een nieuwbouwproject meemaken. Op dit moment ben ik ‘bruggetjes’ aan het zetten voor de fundering van de woningen. Ik heb het erg naar m’n zin tot nu toe!”

 

 

 

Fin gaat graag het dak op!

Als tweedejaars leerling bij Bouwmensen is Fin in september begonnen bij Nikkels. Zijn eerste jaar liep hij mee op de bouw bij een kleinere aannemer, met zijn overstap naar Nikkels kan hij alle facetten leren van het vak als timmerman. 

Hij zit nu op het dak van een woning bij het project Het Veen in Hattem, waar hij het houten stelwerk aan het dak bevestigd voor de metselaars. Fin: “Ik ben blij met mijn overstap naar Nikkels, hier kan ik nog veel leren. Ik werk hier nu zo’n 4 weken en heb al verschillende timmerwerkzaamheden mogen doen!”