Aberson locatie, Olst

Olst

Op het terrein van de voormalige machinefabriek van Aberson aan de Jan Hooglandstraat in Olst ontwikkelen wij in samenwerking met Salland Wonen een plan voor circa 60 woningen, waarvan circa 20 huurwoningen. Het plan biedt een variatie aan woningtypes waaronder, vrije kavels, half vrijstaande- en rijwoningen. De locatie grenst aan het groen en is nabij verschillende voorzieningen.

Fase 1 zijn 20 huurwoningen. Met het storten van de fundering van de eerste tien huurwoningen, is de bouw van het nieuwbouwproject op de oude Aberson locatie in Olst echt van start gegaan. Waar vroeger de oude machinefabriek voor de baksteenindustrie stond, verrijst nu een prachtige nieuwe woonbuurt.

In opdracht van SallandWonen worden er op deze locatie 20 huurwoningen gebouwd. In totaal komen er circa 60 woningen in het plangebied en daarnaast nog een aantal vrije kavels. De verkoop van de tweede fase koopwoningen heeft net plaatsgevonden, waarbij 33 koopwoningen en 6 vrije kavels in verkoop zijn gegaan. De bouw hiervan start in het najaar. De woningen kenmerken zich door hun dorpse uitstraling. Wonen in de Steenpers betekent energiezuinig wonen!

Meer informatie over het project vind je op de projectwebsite. 


Andere projectontwikkeling projecten