Verkoop 13 woningen Ugchelen Buiten van start


De verkoop van Ugchelen Buiten veld M is gestart. In totaal zullen er 13 woningen worden gebouwd. Het betreft 10 midden- en hoekwoningen, 1 vrijstaande villa en 2 twee-onder-een-kapwoningen.
De 13 woningen in veld M van Ugchelen Buiten zijn ontworpen door Roggeveen & Piso Architecten. Met zorgvuldig ontworpen details hebben we een samenhang in de verschillende woningtypes gecreëerd. Voorbeelden daarvan zijn de erkers, de grote overstekken, de mooi gedetailleerde dakgoten en de houten gevelbanden boven de voordeur en erker.”
De verkoop is gestart op 2 juli om 12 uur en verloopt geheel digitaal via de website www.ugchelenbuiten.nl. Wél is het mogelijk om vanaf 2 juli een gedrukte brochure op te halen met inachtneming van de corona maatregelen bij het Nieuwbouw Centrum Apeldoorn, aan de Roggestraat 167 in Apeldoorn. Nieuwbouw Centrum Apeldoorn is geopend op maandag t/m vrijdag van 13.00 – 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 – 12.00 uur.
De inschrijving van de 13 woningen van veld M sluit op vrijdag 9 juli, ook om 12.00 uur. Dus heeft u interesse? Zorg dat u zich op tijd inschrijft! https://www.ugchelenbuiten.nl/inschrijven-veld-m

Andere projectontwikkeling projecten