Nieuwbouw Posterenk 3 oktober in verkoop


Aan de rand van Posterenk wordt het nieuwbouwproject De Hoge Enk gerealiseerd, een ontwikkeling van Nikkels projecten en Bessels bouw. Begin september heeft er een lokale verkoop plaatsgevonden voor de inwoners van Posterenk.

Het plan kent een zeer divers woningaanbod, van twee-onder-een-kapwoningen, rijwoningen en verschillende typen levensloopbestendige woningen. Daarnaast zijn er 8 vrijstaande woningen van Bessels bouw te koop binnen het plan.

3 oktober in verkoop!

De nog beschikbare woningen zullen vanaf 3 oktober 2023 in verkoop gaan. Dit betreffen voorlopig de woningtypen levensloopbestendige rijwoning, (gezins- en levensloopbestendige) twee-onder-een-kapwoning en vrijstaande woningen. Op de website (www.dehogeenk.nl) wordt aangegeven om welke woningen dit gaat en vanaf 3 oktober is hier alle verkoopinformatie te vinden.

Interesse?

Heb jij interesse om in een prachtige nieuwbouwwoning te wonen op deze mooie landelijke locatie? Ga naar de projectwebsite www.dehogeenk.nl voor meer informatie of maak je interesse kenbaar bij Bieze Makelaars Twello.

 


Andere projectontwikkeling projecten