Vordering op bouwplaats in Blaricum op Zoom


Aan de rand van Blaricum aan het water van de Blaricummermeent zijn we twee bijzondere woningbouwprojecten aan het realiseren. In december zijn we begonnen met de bouw van 12 half vrijstaande villa’s. En in mei zijn we, op steenworp afstand van deze locatie, gestart met de bouw van 14 half vrijstaande luxe villa’s. Beide projecten bouwen we in opdracht van Linq Projecten en Le Clercq Planontwikkeling.

De woningen van beide projecten zijn ontworpen door Maas Architecten. Bijzonder en uitdagend aan het project is dat alle woningen verschillend zijn. De 14 woningen hebben vier verschillende kleuren gevelsteen en de 12 woningen drie kleuren. Er wordt verschillende dakbedekking toegepast, de ene woning heeft pannen en de andere is rietgedekt. Daarnaast zijn er verschillende kapvormen en hebben een aantal woningen voorover hellende gevels, die tot 1,5 meter uitkragen.

De woningen zijn luxe en zeer ruim, standaard zijn ze 6,2 meter breed en 12 meter diep.

Een nog grotere uitdaging dan bovenstaande is de zeer beperkte ruimte op en om de bouwplaats. De steigers staan tot aan de weg en aan de andere zijde is het water van de Blaricummermeent. Het is echt bouwen op een ‘postzegel’ in Blaricum.

Qua planning verloopt het project voorspoedig. Bij de 12 woningen liggen alle daken erop en is de rietdekker druk bezig. Naar verwachting worden deze woningen eind dit jaar opgeleverd. Bij de 14 woningen zijn voor de bouwvak de eerste verdiepingsvloeren gelegd. De oplevering staat gepland voor het eerste kwartaal van 2020.

Andere woningbouw projecten

Mooi werk?
Neem contact op!

info@nikkels.nl

(0571) 27 78 00

Contactpagina