Te koop: Ruime vrijstaande woning in Wilp!


In Wilp zijn we gestart met de bouw van fase 1 van het nieuwbouwproject Erve Weltevreden. In deze fase realiseren we 20 koopwoningen en 5 huurwoningen. De laatste woning in het project is nu beschikbaar! Dus wil jij wonen in een prachtige vrijstaande nieuwbouwwoning? Lees dan snel verder.

Niet alleen de woning is ruim met 166 m2 gebruiksoppervlakte, maar rondom de woning heb je ook genoeg ruimte! Bovendien ligt de woning op een unieke plek, aan de rand van het plan en het groen, maar toch verbonden met het dorpserf.

De woning is voorzien van 3 slaapkamers, met de mogelijkheid tot een 4e slaapkamer op de zolder waar een dakkapel op zit. Badkamer met ligbad en apart toilet op de 1e verdieping. De woning is bovendien zeer duurzaam, gasloos, voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen en zeer onderhoudsvriendelijk. Zowel de badkamer als de toiletten zijn voorzien van luxe sanitair van Villeroy & Boch. De woning heeft een aangebouwde berging/garage en parkeren kan uiteraard op eigen terrein.

Interesse?

Op zoek naar een vrijstaande woning in Wilp? Ga naar de projectwebsite voor meer informatie. Of maak je interesse kenbaar bij Bieze Makelaars Twello.


Andere projectontwikkeling projecten