Realisatie 42 zorgappartementen Zuidwolde


In Zuidwolde gaat Nikkels bouwbedrijf in opdracht van Care Property Invest een zorgresidentie turnkey realiseren voor Warm Hart Zorghuizen, die hiermee een tweede zorglocatie krijgen. De zorgresidentie bevindt zich in de nieuwe woonwijk Bospark Ekelenberg, waar we op dit moment nog aan het bouwen zijn met de derde fase van een gevarieerd woningbouwproject.

In totaal komen er op deze locatie 42 zorgappartementen voor ouderen met een intensieve zorgbehoefte. Vanaf de eerste schetsen is Nikkels betrokken geweest bij de ontwikkeling van de nieuwe zorgresidentie door Care Property Invest. Samen met Verdouw Advies, architect Firm Studio en Aalbers installatiebedrijf is een ontwerp gemaakt, dat toekomstbestendig is en toegespitst is op de doelgroep die hier komt te wonen.

Het gebouw bestaat uit 3 bouwlagen. Hier zullen naast de 42 appartementen ook een fitness- en revalidatieruimte, kapsalon en pedicureruimte worden gerealiseerd.

De bouw van de zorgappartementen zal in april van start gaan en de oplevering staat op dit moment gepland in het derde kwartaal van 2023.


Andere zorg projecten