Hoogste punt Steenbrugge bereikt!


Met het plaatsen van de kerktoren op de in aanbouw zijnde stabilizer Sauvignon is het hoogste punt bereikt van de 3efase in de nieuwe wijk Steenbrugge in Deventer. Het project is ontwikkeld door de Steenenbrug Ontwikkeling B.V. (een combinatie van Bemog Projektontwikkeling en Le Clercq Planontwikkeling) en wordt gebouwd door Nikkels.

Door de Steenenbrug is een video gemaakt die de plaatsing van de kerktoren vastlegt, maar ook een bijzondere inkijk van de werkzaamheden en de wijk Steenbrugge in aanbouw geeft. Duidelijk is dat alle betrokkenen enorm trots zijn op het achterliggende verhaal van deze wijk, maar ook over de woningen en het vakmanschap dat nodig is om ze te bouwen.

Kortom passie voor ontwikkelen, ontwerpen en bouwen zijn hier gebundeld en dat zie en voel je!

Het verhaal van Steenbrugge

Steenbrugge wekt de indruk dat zij in de loop der tijd is ontstaan. Op in het oog springende punten staan afwijkende, karakteristieke gebouwen. Ze verwijzen naar o.a. een schoolgebouw, kerk, chirurgijnhuis, wachtershuis of coöperatiegebouw. De karakteristieke architectuur verwijst op een moderne manier naar historische bouwstijlen. Je ziet dat terug in ambachtelijke details als tuitgevels, dakkapellen, het metselwerk, kozijnen en dakranden. Elk huis is weer anders in kleur en detaillering. De kwaliteit zit ‘m ook in de toegepaste materialen als zinken dakgoten en hemelwaterafvoeren, hardhouten kozijnen met roeden, keramische dakpannen en luxe bakstenen gevels in fraaie kleuren en texturen en kenmerkt zich door een grote mate van diversiteit in ontwerp en uitvoering van de woningen. Kortom Steenbrugge is uniek en is een geweldige plek om te kunnen wonen.

Andere woningbouw projecten

Mooi werk?
Neem contact op!

info@nikkels.nl

(0571) 27 78 00

Contactpagina