Hoogste punt huurappartementen Sluiseiland Arnhem


In november 2022 zijn we in de Arnhemse wijk Malburgen al gestart met de realisatie van 11 + 38 huurappartementen in het project Sluiseiland. Het hoogste punt is bereikt en dit werd op 22 juni feestelijk gevierd met alle betrokkenen, waaronder onze opdrachtgever Volkshuisvesting Arnhem en de wethouder van de gemeente Arnhem.

Daarnaast is afgelopen week de start van de bouw van de 33 koopwoningen feestelijk gevierd met alle kopers. De kopers waren getuige van het boren van de laatste funderingspaal, om vervolgens met elkaar te proosten op de start van de bouw.

Het project ontwikkelen we in samenwerking met Linq Projecten en de woningen zijn ontworpen door Faro Architecten. De openbare ruimte is ingericht door landschapsarchitect Feddes-Olthof.

De woningen komen op een prachtige locatie, in de groene noordwesthoek van de wijk Malburgen, volledig door water omsloten. Sluiseiland wordt zo een duurzaam en groen wooneiland. Een bijzonder project voor ons, waarin we sociale woningbouw (appartementen) combineren met koopwoningen.

Lees meer over dit project in de Malburger!


Andere woningbouw projecten

Mooi werk?
Neem contact op!

info@nikkels.nl

(0571) 27 78 00

Contactpagina