Grootscheepse verbouwing Profile Hafkamp in Twello


In Twello wordt fietsenwinkel Profile Hafkamp compleet verbouwd. Leuk detail is dat we bij dit project werken voor en met lokale ondernemers. Naast Nikkels is Hegeman Bouwteam uit Twello betrokken als architect. Hegeman heeft ook het vergunningstraject verzorgd.

De verbouwing zorgt ervoor dat de fietswinkel straks veel meer ruimte heeft. Aan de achterzijde wordt over de volledige breedte van het pand vier meter extra ruimte gerealiseerd. Daarnaast wordt de voorgevel vernieuwd. Er komt een kleine aanbouw aan de voorzijde, waarin een hele nieuwe glazen pui zal komen. De luifel van de gevel wordt voorzien van een stalen bekleding met felsen in een donkere kleur, wat zorgt voor een moderne, industriƫle uitstraling.

De winkel blijft tijdens de verbouwing gewoon open. Dat betekent voor Nikkels de uitdaging om zo te werken dat de ingang naar de werkplaats aan de zijkant altijd toegankelijk is voor klanten.

De verbouwing is in de tweede week van 2018 gestart en moet op 1 maart gereed zijn, want dan staat het seizoen weer voor de deur voor Profile Hafkamp.