Geslaagde kennismaking


Onder de slogan “Werken in de bouw – Iets voor jou?” organiseerden wij op zaterdag 9 oktober een kennismakingsdag op de bouwplaats van Ugchelen Buiten georganiseerd voor iedereen die interesse heeft om bij Nikkels te werken. Zowel ervaren vaklieden, als mensen die interesse hebben om in de bouw te gaan werken, waren van harte welkom om zich door Nikkels’ collega’s te laten informeren en een kijkje te nemen op de bouw. Dat deze dag voorzag in een behoefte werd snel duidelijk, want diverse mensen met verschillende achtergronden gaven gehoor aan de oproep en hadden serieuze interesse.

Opleidingscentrum ‘Bouwmensen’ was ook aanwezig. Zij verzorgen voor Nikkels de specifieke opleidingen tot timmerman, metselaar, bouwplaats-assistent of isoleerder. Met geïnteresseerden gingen zij het gesprek aan over hun opleidingsmogelijkheden. Voor de jongsten hadden zij een kraan opgesteld waarmee zij hun hijskunsten konden oefenen door een prefab woning in elkaar te zetten.

Nederland kent een groot tekort aan woningen en er zijn ambitieuze plannen. Dit betekent dus ook voor Nikkels bouwbedrijf, als seriematige woningbouwer, dat er werk aan de winkel is. Wij hebben dan ook veel mooie bouwprojecten in de regio gepland staan. Dit biedt volop kansen en mogelijkheden voor (aankomende) timmerlieden, metselaars, isoleerders en bouwplaats-assistenten. Let wel: mannen én vrouwen!

Heb je deze dag gemist maar wel interesse om in de bouw te gaan werken? Kijk naar onze actuele vacatures voor meer informatie en neem eens contact met ons op.

Bekijk onze vacatures