Feestelijke start bouw Erve Weltevreden Wilp


In Wilp wordt druk doorgebouwd aan de 5 huur- en 20 koopwoningen, fase 1 van het project Erve Weltevreden. Op vrijdag 8 december is de start van de bouw feestelijk gevierd met alle kopers, wethouder Bert Visser, IJsseldal Wonen en nieuwe huurders. Symbolisch werd er een eerste steen geplaatst in de gevel van een huurwoning, door Bert Visser (wethouder gemeente Voorst), Bea Annot (voorzitter RvC IJsseldal Wonen) en een toekomstige huurder.

Na deze officiële handeling werd er geproost op een voorspoedig verloop van het project en was het tijd om nader kennis te maken met de nieuwe buren.

Ook kon er even van afstand rond gekeken worden naar de status van de bouw, die goed verloopt! Bij de huurwoningen zijn we al bezig met het leggen van de dakpannen en bij de twee blokken rijwoningen liggen ook alle kappen en zijn we alles klaar aan het maken voor het leggen van de pannen.

Naast de rijwoningen bouwen we één vrijstaande woning en 8 twee-onder-een-kapwoningen. Bij de vrijstaande woning zal binnenkort de kap erop gaan en naar verwachting zullen ook bij de twee-onder-een-kapwoningen nog voor de kerst de kappen erop gaan.

De koopwoningen worden in eigen beheer ontwikkeld en gebouwd en de huurwoningen worden gebouwd in opdracht van IJsseldal Wonen.

Wonen op deze mooie locatie?

In deze fase is nog één woning te koop, namelijk een prachtige vrijstaande woning.

Interesse? Kijk snel op erveweltevreden.nl voor meer informatie of neem contact op met Bieze Makelaars.


Andere projectontwikkeling projecten