Druk bezochte start verkoop fase 2 Ugchelen Buiten


Op zaterdag 7 oktober was de start verkoop van veld B en veld C van de nieuwe woonwijk Ugchelen Buiten! Tijdens deze drukbezochte ochtend lieten mensen zich informeren over de verschillende woningtypes en mogelijkheden en kon men zich direct inschrijven.

Het voormalige TNO-terrein in Apeldoorn is inmiddels bouwrijp en men is druk bezig met de aanleg van alle nutsvoorzieningen.

Momenteel zijn, naast de 31 woningen van veld A, de 41 woningen van veld B en C in de verkoop. De 13 woningen van Veld B zijn ontworpen door MIX Architectuur. De woningen krijgen een modern dorps karakter, met een optimaal gevoel van buiten zijn. In de 5 vrijstaande villa’s en 8 semi-bungalows die in veld B worden gerealiseerd hebben de architecten bijvoorbeeld veel glas toegepast.

De 28 woningen van Veld C hebben juist weer een compleet andere uitstraling. Architect Bedaux de Brouwer heeft diverse woningen ontworpen met een link naar lokale architectuur, maar wel een eigentijdse uitstraling.

Alle informatie over de woningen en de verkoop vindt u op de website www.ugchelenbuiten.nl. Daarnaast kunt u iedere zaterdag het informatiecentrum op de bouwlocatie bezoeken. Tussen 10.00 en 12.00 uur bent u welkom aan de Laan van Westenenk 501 in Apeldoorn.

Het nieuwbouwproject Ugchelen Buiten is een gezamenlijke ontwikkeling van D.W. Investments en Nikkels.