Drie collega’s met 122 jaar ervaring met pensioen bij Nikkels bouwbedrijf!


Op de foto v.l.n.r. Rinus Kolkman, André Meiberg en Henk Hoekman

Op 14 december namen drie collega’s gezamenlijk afscheid bij Nikkels bouwbedrijf, om te gaan genieten van hun (vervroegde) pensioen. In de werkplaats werd, in aanwezigheid van familie en (oud) collega’s, hier op feestelijke wijze bij stil gestaan.

Rinus Kolkman vierde eerder dit jaar zijn 50-jarig jubileum bij Nikkels, een wel heel bijzondere mijlpaal! De nu 67-jarige Kolkman begon als 16-jarig ‘broekie’ bij Nikkels. Na zijn periode als leerling, specialiseerde hij zich in stelwerk. Een echte vakman, optimistisch en enthousiast en nog altijd fit aan het werk.

 André Meiberg kwam januari 1989 in dienst bij Nikkels, als metselaar. Na enkele jaren werd hij chauffeur en reed de bouwhekken, -borden en -materialen naar iedere bouw in de regio. André was een uitstekende chauffeur met kijk op de bouw, altijd opgewekt en kende iedereen. Na bijna 35 dienstverband neemt hij afscheid en draagt hij het stokje over.

Henk Hoekman heeft 38 jaar Nikkels op zijn CV staan. Hij kwam in 1985 in dienst en begon ooit als metselaar. Lichamelijk ongemak zorgde ervoor dat hij zich ging specialiseren in isoleren en dat werk heeft hij de laatste jaren met veel plezier en inzet gedaan. Henk was een gezellige, zeer actieve en betrokken collega die ook zijn bijdrage leverde in de personeelsvereniging en de OR.

Wij bedanken onze collega’s voor hun belangrijke en jarenlange bijdrage aan het bouwbedrijf, ieder op z’n eigen werkgebied. We gaan Rinus, André en Henk en hun schat aan ervaring zeker missen!