Bouw Chalets Loolaan bereikt hoogste punt


Aan de statige Loolaan in Apeldoorn, op loopafstand van de binnenstad, bouwt Nikkels in opdracht van Van Berlo Ontwikkeling een exclusief appartementengebouw. I’M Architecten uit Deventer is verantwoordelijk voor het fraaie ontwerp. De kleinschalige architectuur van het nieuwe appartementengebouw is afgeleid van Zwitserse chalets, maar dan met een hedendaagse, moderne uitstraling. Deze week bereikte de bouw het hoogste punt.

Mooie locatie
Het gebouw komt op een ruim perceel van circa 2700 m² met direct aan de achterzijde het prachtige Spainkbos. Het appartementengebouw heeft twee eeuwenoude  gerestaureerde monumentale woongebouwen als buren, waaronder villa Bosrust die twee jaar geleden door Nikkels is gerenoveerd. Grotendeels ondergronds komt een parkeergarage, waar alle bewoners over twee grote parkeerplaatsen en een ruime berging kunnen beschikken en vanwaar de lift leidt naar de vier appartementen en het penthouse.

De appartementen zijn zeer ruim van opzet (ca. 150 m²) en door kopers vrij in te delen. De appartementen hebben aan de achterzijde grote balkons, met uitzicht op de tuin. De bouw is gestart in november 2016. De oplevering staat dit najaar gepland.

Meer informatie over de nieuwbouw aan de Loolaan