62 woningen Leesten-Oost


In de uitbreidingswijk Leesten-Oost in Zutphen gaat weer een nieuwe ontwikkeling plaatsvinden. In het deelgebied Het Looër Enk ontwikkelt BPD Ontwikkeling 62 nieuwbouwwoningen. Architect is 19 Het atelier heeft getekend voor het ontwerp en Nikkels bouwbedrijf zal de 62 woningen gaan realiseren.

De nieuwe ontwikkeling kent een verscheidenheid aan woningen en biedt dan ook een uitgebreide keus voor diverse doelgroepen. Naast 21 rijwoningen, 12 multifunctionele woningen en 1 vrijstaande woning, zullen ook 28  twee-onder-1-kap woningen worden gebouwd. De architectuur is echt onderscheidend te noemen. Door toepassing van verschillende (kleuren) gevelstenen, speelsheid in uitstraling door de  geïntegreerde dakkapellen en bijzondere raampartijen ontstaat een gevarieerd en attractief geheel.

Al eerder werkte dit team bestaande uit BPD Ontwikkeling, 19 het atelier en Nikkels, succesvol samen, bijvoorbeeld bij het nieuwbouwplan Assenrade in Hattem.

Zeer waarschijnlijk gaan de woningen in twee fases in de verkoop en worden ze dus ook in twee fases gebouwd. De verkoop zal, zoals het nu voorzien is, plaatsvinden in september van dit jaar.

Meer informatie over de woningen vind je hier: https://www.nieuwbouw-leestenoost.nl/looer-enk.

Andere woningbouw projecten

Mooi werk?
Neem contact op!

info@nikkels.nl

(0571) 27 78 00

Contactpagina