Geslaagde Dag van de Bouw; “Ik wil later ook bij Nikkels werken, mam.”


Afgelopen weekend was het een feestelijke drukte op de bouwplaats ‘de Uiterwaarden’ van de Parabool in Deventer, waar de Dag van de Bouw plaatsvond. Samen met de Parabool en Bouwmensen organiseerden wij dit evenement, dat een groot succes was.

Met 450 bezoekers was er een hele mooi opkomst. Onder deze bezoekers bevonden zich vele cliënten met hun familie, medewerkers die hun nieuwe werkplek kwamen bekijken, en ook veel kinderen die samen met hun ouders een bezoekje brachten aan het bouwterrein. Het enthousiasme voor het vak bouw was overal voelbaar. Het was leuk om te horen dat ook de jonge bezoekers geïnspireerd raakten door ons vak: “Ik wil later ook bij Nikkels werken, mam.”

Het was een dag vol activiteiten en belevenissen. Bezoekers konden deelnemen aan diverse leuke en leerzame activiteiten zoals metselen, het maken van een gereedschapskistje, het oplossen van raadsels in een escaperoom, het verkennen van de bouwplaats met een VR-bril, en het volgen van een bouwweetjesroute. Deze activiteiten gaven een mooie inkijk in ons vakgebied en zorgden voor veel plezier bij jong en oud.

Voor de innerlijke mens was ook goed gezorgd. Er waren kraampjes waar bezoekers terecht konden voor iets lekkers en wat te drinken. Daarnaast was de ijscokar van Talamini die gretig aftrek vond op deze zonnige dag.

Naast de geweldige inzet van medewerkers van de Parabool en Bouwmensen, hebben maar liefst 15 van onze eigen collega’s hun weekend vrijgemaakt om deze dag tot een succes te maken. Samen hebben we laten zien dat werken bij Nikkels niet alleen draait om bouwen, maar ook om samenwerken en plezier hebben.

We kijken terug op een zeer geslaagde dag en zijn trots op de positieve reacties die we hebben ontvangen. We hopen dat deze Dag van de Bouw niet alleen onze huidige medewerkers, maar ook toekomstige bouwtalenten inspireert. Samen bouwen we niet alleen aan projecten, maar ook aan een mooie toekomst in de bouwsector.